Tepeli İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30/15:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tepeliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Tepeli Köyü Patnos/AĞRI

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - 2012 de yapılan nüfus sayımında köy nüfusu 673 olarak belirlenmiştir.

Adres - Tepeli Köyü Patnos/AĞRI

Ulaşım Patnos Merkeze 12 km uzaklıktadır. Yolun 12 km´si asfalttır. Okul servisi mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık 95 km ,ilçe merkezine uzaklık 12 km.